Dear my beloved father..

Today open my memories about you

Your smiles, your advices, your guidance

Everything remind me about you

Probably, I may not a perfect person you want me to be

But I know that you are always proud whatever I want to be

You always embrace in any times

The reasons I still live until today is you

And also all about now is for you

Perhaps, I never say I LOVE YOU

But I will always love you in deepest of my heart

Every single word in my prays, is for you

That is all I have for you now

Forgive me if I have not given you enough

I wish I could

Father, this year, this month, this day

14 years you already leave me

But I know that you are always there with me

[Dedicated to my father who passed away on 16 January 1994]

  1. bang, hingga hari ini gw ma babe blom juga bisa akur. Ga tau kenapa bisa gitu, mungkin cara mikir kita berbeda kali ya…..mungkin bener kita baru merasa kehilangan n merasa betapa berharganya dia apabila telah tiada. Lucu kedengerannya klo gw jauh dr rumah mereka suka khawatir tapi klo ketemu selalu marahin melulu…..mungkin bentuk cintanya berbeda yg ga bisa gw pahamin.
    mungkin gw blom ngalamin kaya abang setelah ditinggalin, setelah baca tulisan ini ada rasa sedih tp juga kesel ga karuan……huh…..

      • bunghaw
      • January 29th, 2009

      Memang pikiran kadang tidak sejalan, tapi pastinya babe lu menginginkan yg terbaik buat lu “dengan caranya”. Yg jelas lu tunjukin aja respek lu sama babe. Toh yg menjalani hidup skr lu, yg penting jgn beri tanggapan langsung yg bikin dia “sakit” yah… Wish you all the best!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: